Beursdeelname aan de 50plus beurs - door premium events

Deelname aan de 50Plusbeurs

De 50Plus beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht en is ’s werelds grootste evenement voor actieve 50 plussers. Elk jaar komen er meer dan 100.000 bezoekers naar deze beurs toe voor informatie, amusement en voordeel. Maar ook voor workshops, presentaties en optredens. de ruim 600 standhouders vullen alle 6 de hallen met hun stands. Dat is meer dan 50.000 vierkante meter oppervlakte.

Waarom deelnemen?

De 50Plusbeurs geeft je de mogelijkheid om de oudere doelgroep eenvoudig te bereiken. De omschrijving "oudere doelgroep" is maar beperkt op zijn plaats. Het overgrote deel van de bezoekers zijn actieve, jong van geest zijnde mensen die volop in het leven staan en zich graag orienteren over alle mogelijke diensten en producten. Bovendien heeft deze doelgroep een bovengemiddeld inkomen en heeft ook de tijd om dit te besteden. Een korte blik op de exposantenlijst van vorig jaar laat zien dat al veel bedrijven deze doelgroep onderkennen en daar ook zakelijk voordeel uit weten te halen.

Thema's

De beurs is opgedeeld in verschillende thema's. Deze zijn bedoeld om je product of dienst op de juiste plek te positioneren, maar dat is geen harde voorwaarde. Er zijn redenen om juist wel te kiezen om op een thema locatie te gaan staan, of juist niet. Deze thema's zijn:

Wat kunnen wij voor je doen?

Graag komen wij met je in contact om onze kennis en ervaring met je te delen als je van plan bent om deel te gaan nemen aan de 50plusbeurs. Wij adviseren klanten over hun deelname, kunnen de volledige organisatie en voorbereidingen doen tot aan het faciliteren van de crew met beurstrainingen welke door een extern trainingsbureau worden gedaan. Bovendien hebben wij goede persoonlijke contacten met de organisatie omdat wij al vaker met hen hebben samengewerkt.

Wie zijn je voor gegaan?

Wij hebben voor KIA Motors Nederland en ACE verzekeringen eerder de deelname op de 50Plusbeurs verzorgd. Zij hebben ervoor gekozen om met ons te werken en zo hun producten en diensten bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen. En met succes! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek waarin wij graag naar je luisteren en vragen beantwoorden.

deelname aan de 50 plus beurs - Kia Motors Nederland - premium events

Terug naar het overzicht.

Terug naar overzicht »