Sport evenementen

Naast alle zakelijke evenementen hebben wij gedurende vele jaren een bijzondere expertise opgebouwd in de sport evenementen. Deze evenementen kenmerken zich doordat ze altijd een bepaalde periode duren, voorafgaand aan een langere tijd van voorbereiding. Veelal heb je te maken met de omgang met topsporters al dan niet in combinatie met groepen supporters of deelnemers. Om je een beter beeld hiervan te geven lichten wij dit graag toe aan de hand van een reeks van voorbeelden.

Olympische Spelen

Voor het IOC (Internationaal Olympisch Comite) heb ik gewerkt op de Olympische Spelen van 2006 (Turijn), 2008 (Beijing), 2010 (Vancouver) en Londen 2012. Gedurende 4-5 weken lang per Spelen heb ik deel uitgemaakt van het team dat verantwoordelijk is voor de organisatie, coordinatie en uitvoering van de verkiezingen van de atleten commissie. Hiervoor werk je gedurende 2-3 weken voorafgaand aan de openings ceremonie in het Olympisch dorp en reis je langs verschillende andere locaties. De leden hiervan vertegenwoordigen de atleten binnen het IOC en verdedigen de belangen namens hen. Ook zorgen zij voor programma's voor "life after sport" speciaal gericht om atleten te begeleiden bij een maatschappelijke carriere.

EK Voetbal

Voor het EK voetbal in Oekraine en Polen hebben wij een deel van de logistieke planning en uitvoering gedaan in Kharkov voor de Nederlandse supporters. Hiervoor zin wij gevraagd door Kras reizen die de offical ticket & hospitality supplier was voor dit evenement. Gedurende een aantal dagen op locatie, samen met een heel team, de logistieke zaken zoals bussen, transfers en supportersvervoer tot in detail uitgevoerd. Helaas werd Nederland al in de groepsfase uitgeschakeld.

En in het verlengde daarvan ook nog enkele autosport evenementen