Incentives


Het organiseren van een incentive is een apart vakgebied in de evenementenbranche. Hiermee beloont men een groep mensen die een buitengewone prestatie hebben verricht. Afhankelijk van de doelgroep ontwerpen wij graag een incentive op maat. Voor velen is dat een reis naar een bepaalde bestemming. Niet voor ons. Een incentive omvat veel meer.

Natuurlijk is de bestemming belangrijk, maar een incentive begint bij het voortraject. Dat is bepalend voor het uiteindelijke succes van de incentive. Veel bedrijven richten zich alleen op het organiseren van de uiteindelijke reis. Wij onderscheiden ons door, indien gewenst, al in een vroeg stadium de opdrachtgever te adviseren over het doel en hoe we dat gezamenlijk kunnen bereiken.

Wij geloven er oprecht in dat het totaaltraject leidt tot uiteindelijk succes voor de opdrachtgever. En indien er sprake is van een verkoopgerichte incentive, de kosten van de incentive (grotendeels) kunnen worden terugverdiend door de extra gerealiseerde verkopen.

Wij gaan graag de uitdaging met je aan...

Diverse bestemmingen

Wij hebben bestemmingen voor alle mogelijke doelgroepen en budgetten. Zowel in binnen- als buitenland. Nederland kent nog steeds vele leuke bestemmingen en over de grens zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Van Brugge tot New York, van IJsland via Estland tot Malta. Vaak besluit een opdrachtgever om te kiezen voor een bestemming in Europa, simpelweg om de reistijd beheersbaar te houden. We zullen je bijvoorbeeld niet adviseren om, met een vliegtijd van 10 uur, een weekeinde van 2 dagen naar Beijing te gaan.

Financieel

Wij geloven in de kracht van toegevoegde waarde. Daarbij hoort een eigentijdse manier van budgeteren en calculeren. Daarom werken wij bij voorkeur met een open calculatie waarbij de klant direct inzage heeft in alle kosten. Zo weet de klant daadwerkelijk welke kosten er gemaakt worden. Onze werkzaamheden en inspanningen worden apart benoemd door een uren/dagen calculatie of een vast percentage van de gemaakte kosten. Hier voelen wij ons het prettigst bij.

Mocht een opdrachtgever liever gebruik maken van arrangements prijzen of een totaal prijs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Terug naar het overzicht.