Bedrijfsfeest - premium events - plezier en genieten

 

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten worden gehouden om verschillende redenen. Dat kan zijn een jubileum, een opening of na een verhuizing een feestelijke heropening. Maar soms ook gewoon om het succes van een onderneming te vieren. Als je dit leest, dan heb je vast al een reden waarom je een feest wil geven en heb je ook al bepaald dat je niet voor een bedrijfsuitje of korte incentive hebt gekozen.

Nadat de reden bekend is, vragen wij toch of er ook een bepaald doel wat men nastreeft. Wij blijven zakelijk kijken naar het rendement van een evenement. Vervolgens heeft men de keuze om het feest op de bedrijfslocatie te organiseren, of extern. Ongeacht deze keuze zijn wij graag het verlengstuk van u om alles tot in detail te plannen en te organiseren. Door het uitbesteden van deze werkzaamheden wordt de interne organisatie niet belast. Om het wel "samen" te doen kan er ook voor gekozen worden om een proejctteam op te zetten waarvan wij dan deel uit maken voor de verschillende funkties.

Ons team denkt mee over alle zaken zoals:

Meer weten

Mocht je overwegen om een bedrijfsfeest te organiseren, neem dan gerust eens contact op voor een kostenloos intake gesprek. In dat gesprek luisteren wij graag naar je wensen en benantwoorden wij alle vragen. Tegelijkertijd kunnen wij een inschatting maken of wij waarde kunnen toevoegen aan de organisatie en uitvoering. Wij werken bij voorkeur met een open calculatie zodat je inzicht krijgt in de daadwerkelijke kosten. Dat is wel zo prettig.

 

Terug naar het overzicht.