deelnemen aan de AutoRAI - premium events - beurs specilialisten

Deelnemen aan een beurs

Deelname aan een beurs is een van de ideale momenten zijn om je dienst of product in korte tijd aan een groot aantal mensen in de doelgroep te tonen. En het geeft je de kans om directe persoonlijke feedback te krijgen van bezoekers die je kunt gebruiken in het verdere traject. Maar deelname vergt ook een goede en (vaak) langdurige voorbereiding. En je krijgt te maken met heel veel verschillende zaken waar je aan moet denken. Premium Events is de specialist in beursdeelnames en helpt je graag om je beursdeelname tot een succes te maken.
Wat is onze toegevoegde waarde?

Of je nu al ervaring hebt met het deelnemen aan een beurs, of als het de eerste keer is dat je deel wilt nemen en je vindt het een lastig verhaal? Voor beide uitersten zijn wij graag je gesprekspartner om je verder te helpen. Dit lichten wij graag toe. Een bedrijf dat al ervaring heeft bij het deelnemen aan een beurs kan zich afvragen of men alles wel op de goede manier doet? Mogen wij dan je sparring partner zijn om antwoord te geven op vragen zoals:

Een bedrijf dat voor het eerst deel wil gaan nemen aan een beurs zou zich af kunnen vragen hoe zoiets in zijn werk gaat. Wij delen onze ervaringen graag met je en geven je de volgende overwegingen mee:

Ervaring en reputatie

Bovenstaande vragen en overwegingen horen wij regelmatig van onze klanten. Gedurende vele jaren hebben wij verschillende beurs deelnames georganiseerd en daardoor veel ervaring opgedaan. Zowel bij kleine (vak)beurzen in de regio als de grootste landelijke beurzen zoals de Huishoudbeurs, de AutoRAI en de 50Plus beurs. Daardoor zijn wij voor elk bedrijf (groot of klein) een goede gesprekspartner om je verder te helpen.

Financieel

Wij geloven in de kracht van toegevoegde waarde. Daarbij hoort een eigentijdse manier van budgetteren en calculeren. Daarom werken wij bij voorkeur met een open calculatie waarbij de klant direct inzage heeft in alle kosten. Zo weet de klant daadwerkelijk welke kosten er gemaakt worden. Onze werkzaamheden en inspanningen worden apart benoemd door een uren/dagen calculatie of een vast percentage van de gemaakte kosten. Hier voelen wij ons het prettigst bij.

Meer weten

Wil je meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Beurs referenties

Graag laten wij ook onze klanten aan het woord. Zij hebben immers ervaren hoe het is om met ons te werken. Daarom hebben we enkele referenties verzameld van beurzen die wij hebben mogen organiseren voor onze klanten. Deze zijn terug te lezen op de referenties pagina.

Kia Motors Nederland: AutoRAI - Huishoudbeurs - Libelle Zomerweek - Fleet Management Congres - Bijenkorf Maffe Marathon - Woonbeurs 2012
ACE Europe: 50Plus Beurs 2011 en 2012
SEAT Nederland: AutoRAI 2003 - BedrijfsautoRAI 2004 - AutoRAI 2005 - BedrijfsautoRAI 2006 - AutoRAI 2007
 

Terug naar het overzicht.