Op zoek naar de beste freelance event manager - Premium events - Ron Speksnijder

Freelance Event Management

 

Interim Management

Worden er bij jouw bedrijf regelmatig meeting en events georganiseerd en wordt "dat er door iemand" bijgedaan tussen de andere werkzaamheden door? Of is er bij je bedrijf iemand vast verantwoordelijk voor alle, te organiseren, bijeenkomsten en aanverwante zaken? En die persoon wordt ziek voor een langere periode, is zwanger, of valt op een andere wijze weg uit het arbeidsproces?
Overweeg dan eens om gebruik te maken van onze interim diensten voor je bedrijf. Wij kunnen je altijd helpen, ook op korte termijn. Onze specialistische medewerkers staan je graag met raad, daad en arbeid bij om toch succesvol te zijn. Of het nu voor een dag is, om de acute nood te ledigen, of voor langere tijd, in alle gevallen helpen wij je graag verder met de inzet van een freelance event manager

 

Economische situatie vaste medewerkers.

In de huidige economische situatie kan het voorkomen dat er geen vaste medewerker meer beschikbaar is om je zaken te organiseren. Toch wil je geen concessies doen aan het kwaliteitsniveau. Denk dan eens aan het inhuren van een medewerker(ster) voor een bepaalde tijd, of voor een paar dagen. Dat scheelt veel (vaste) kosten en geeft je toch de gewenste kwaliteit.

In alle gevallen kunnen wij je toegevoegde waarde leveren met de kwaliteit zoals jij dat wenst. Wij zijn flexibel, passen ons makkelijk aan in een organisatie en leveren toegevoegde waarde in creativiteit en efficiency

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een event specialist tijdelijk in te huren. Bel ons op 035-8880914 of neem contact op via de website. Wij maken graag tijd vrij voor een vrijblijvend intake gesprek om nader kennis te maken, een inventarisatie te maken van de behoeften en of we daar een passende oplossing voor kunnen bieden.