Waarom kiezen bedrijven voor ons?

Het is erg lastig om tussen de vele aanbieders van zakelijke evenemten en incentives te kiezen. Allemaal laten we de meest mooie bestemmingen zien en bijna altijd is alles mogelijk. Dat klopt inderdaad maar daar hangt dan vaak wel een bepaald prijskaartje aan. Wij gaan graag de uitdaging aan met elk project om "alle wensen mogelijk te maken", maar dan ook rekening houdend met het beschikbare budget of de persoonlijke wensen. Wij denken dat we ons daar in onderscheiden.

Kies jij op basis van een website een bureau voor een zakelijk evenement?

Vast niet! Maar onze website geeft je wel een indruk van de projecten en werkzaamheden die wij voor je kunnen doen. Een stukje inspiratie of juist eliminatie. Wij zelf zien het als een verlengstuk van een visitekaartje. In ons bestaan hebben wij nog nooit alleen op basis van onze website een opdracht van een klant gekregen.

Waarom dan niet?

Het persoonlijke contact is in onze ogen essentieel om je te kunnen inleven in het beeld en sfeer die de klant voor ogen heeft. Dat heeft een duidelijke meerwaarde. Daarom komen wij graag langs bij onze klanten, maar men is ook welkom in ons kantoor in Bunschoten (Centraal bij Amersfoort - direct aan de A1). Door het persoonlijke contact kunnen wij bouwen aan een relatie en ontstaat er (hopelijk) wederzijds vertrouwen om samen zaken te doen.

Zaken doen?

Wij zien de organisatie van een evenement (of meeting of incentive) als een zakelijk iets. Onze klanten hebben een doel wat zij willen bereiken met het event en daar investeert men in. Maar het is wel mensenwerk! Wij calculeren bij voorbaat met een open calculatie zodat de klant direct inzicht heeft in de gemaakte kosten. Maar ook de besparingen bij de inkoop. Op deze manier "ziet" de klant ook onze toegevoegde waarde, financieel gezien.

En hoe zit het met creativiteit?

Ondanks dat bescheidenheid de mens siert, durven wij wel te stellen dat wij een zeer bovengemiddelde kennis hebben om voor iedere klant een passende (lees creatieve) oplossing te bedenken. Anderzijds is het ook zo dat wij niet pretenderen dat wij alles weten. In alle eerlijkheid komt het best vaak voor dat je samen met de opdrachtgever tot het beste concept komt. Teamwork dus!

Weet je al genoeg?

Dan nodigen wij je graag uit om een volgende stap te nemen. Bel gerust naar 035-8880914 is zo gedaan en dan kan je meteen "je probleem" met ons delen. Geheel vrijblijvend! Maar je mag ook een berichtje achterlaten op de contact pagina. Dan bellen wij je graag terug. Tot zo!