meeting met feest op aansprekende locatie

Meetings

Meetings is een verzamelnaam voor het organiseren van bijeenkomsten in alle verschillende vormen. Wij kunnen vrijwel alle soorten meetings voor je organiseren. Van een intieme boardmeeting op een aansprekende locatie, tot een grote productintroductie voor een groep klanten, dealers of prospects op een mooie locatie die ook nog goed te bereiken is.

Elke meeting omvat een aantal basisonderdelen. Deze zijn de uitnodiging, de locatie, de uitrusting en de verzorging. Daarnaast kunnen we te maken krijgen met inschrijving, registratie en het traject na afloop van de bijeenkomst.

Wij hebben ruime kennis en ervaring met het organiseren en plannen van meetings. Met leuke, bijzondere en ook betaalbare locaties die voldoen aan jouw eisen.

Locatie kiezen voor een meeting of event

Een aparte dienstverlening is het aanbieden van locaties voor meetings of evenementen. Door onze jarenlange ervaring én onze doorlopende vernieuwing van alle nieuwe leuke, bijzondere plekken, hebben wij voor elk evenement een passende locatie.

Als we dan de juiste locatie hebben gevonden is de volgende stap om de beste combinatie van dienstverlening en prijs te vinden voor onze klanten. De laagste prijs is alleen perfect als de service wel op niveau is.

Wij werken op basis van no cure / no pay. Dat geeft niet alleen vertrouwen, maar legt bij ons ook de positieve druk om onze dienstverlening zo goed te doen dat alleen het resultaat telt. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Terug naar het overzicht.