Wie zijn wij

Premium Events levert van haar diensten in Nederland. Vanuit `t Gooi, centraal in Nederland, bedient zij haar klanten door het leveren van meerwaarde en creativiteit op het gebied van evenementen in de breedst mogelijke manier. De klant heeft bij ons altijd een centrale rol in het gehele proces. Zij komen juist naar ons toe door onze no-nonsense aanpak en wij spreken de taal van de klant. Wij leven ons grondig in situatie in en nemen alle aspecten mee die van belang kunnen zijn bij de organisatie van een evenement. 

Over de eigenaar

Ron Speksnijder is de oprichter en eigenaar van Premium Events. Zijn verleden ligt in de automotive en in de evenementenbranche waar hij 17 jaar zijn kennis en ervaring heeft opgedaan. Sinds 2009 heeft hij de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan in het leven.

Ron is een no-nonsense persoon met kennis van zaken en veel creativiteit. Prettig in de omgang en met een hands-on mentaliteit. Onze klanten spreekt dit erg aan. Mede ook door de korte en directe communicatielijnen. Wij zijn in principe altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren. Wil je meer weten, neem dan even contact met ons op.

Over het team

Premium events is een relatief jong bedrijf, maar met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Omdat wij erg actief zijn in de branche groeit ons klantenbestand steeds meer. Daar zijn wij erg trots op. Dat kan alleen mogelijk worden gemaakt door een actief team van medewerkers die hier elke dag enthousiast aan werken. Voor de grotere opdrachten maken wij gebruik van een, zelf samengesteld, netwerk van evenement specialisten. Deze bedrijven en personen hebben zich verenigd in "Eventrust" en zijn herkenbaar aan het onderstaande logo.

Onze doelstellingen

Premium Events heeft zich als doel gesteld om een solide speler op de Nederlandse markt van zakelijke evenementen te zijn. Met Nederlandse creativiteit, enthousiasme, eer en loyaliteit sturen wij de opdrachtgever in de goede richting om niet alleen het evenement te organiseren, maar vooral ook het traject wat eraan vooraf gaat.

Ons logo - De kraanvogel (Cranebird)

logo premium events

Het logo is in de basis een kraanvogel. De kraanvogel is een bijzondere vogel. Hij is groter dan een ooievaar en komt ook in Nederland voor. Met name in de oostelijke delen van Nederland. De reden dat hiervoor is gekozen, is dat de kraanvogel symbool staat voor eer en loyaliteit. En daar staan wij voor.

In het logo kan je ook een kompas herkennen. Een kompas geeft richting aan. Met onze kennis en ervaring hoopt Premium Events anderen in de juiste richting te kunnen helpen.

De kleur oranje staat voor creativiteit en enthousiasme. Dit zit in onze genen. Bovenal is oranje onze nationale kleur, iets om trots op te zijn.

De combinatie is heel zorgvuldig gekozen. Daarom is deze uitleg van bovenstaande achterop ons visitekaartje te vinden. Onderdeel van onze bedrijfscommunicatie is een origami kraanvogel.

Wil je er zelf een maken, dan kan je hem hier gratis downloaden. Onderstaand een voorbeeld hoe de kraanvogel er uit komt te zien.

kraanvogel