Onderscheidend vergaderen - premium events

Vergaderen

Vergaderingen vinden veelal plaats in het eigen (bedrijfs)pand. Maar soms is er een aanleiding om een externe locatie te kiezen. Bijvoorbeeld omdat er bepaalde gevoelligheden zijn, of omdat men eens vanuit een andere invalshoek samen wil komen. Voor een verandertraject, een fusie of een strategisch plan. Dan weten wij bijna altijd een bijzondere locatie voor je te vinden.

Je kent vast wel de leuke plekken in de omgeving van het eigen bedrijf, maar als het net wat verder weg moet zijn, dan is het vaak lastig om een een leuke, maar betaalbare locatie te vinden die voldoet aan de gewenste eisen. Wij hebben een groot aantal vergaderlocaties beschikbaar. Op basis van wensen en behoeften leveren wij een vrijblijvend voorstel aan met verschillende keuzes en opties. Wij zijn geheel onafhankelijk en "sturen" nooit op een bepaalde locatie aan. De klant staat centraal en (vaste) afspraken met locaties beperken dit enorm.

Of er nu 4 of 40 gasten aanwezig zijn, of men een "normaal" vergaderarrangement wenst of een op maat programma compleet met een leuke "break", alles is mogelijk. En over de kosten kunnen we kort zijn; wij werken bij voorkeur met een open calculatie zodat je inzicht hebt in de werkelijke kosten. Dat vinden ook wij wel zo prettig. En de kosten zullen je hopelijk altijd meevallen.

Wil je meer weten, of ben je al op zoek naar een " andere" vergaderlocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht.