Bedrijfs uitje - genieten met de collega's - premium events

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes, de een is er dol op, de ander helemaal niet. Dat geldt ook voor degene die ze moet/mag organiseren. Graag komen wij met beiden in contact om hen te helpen, te adviseren of het te organiseren

Lastig of leuk?

Bij bedrijfsuitjes komt het vaak voor dat het "er even bij moet" of komt er altijd weer de vraag "wat gaan we dit jaar doen"? En het komt nooit gelegen, want andere zaken hebben ook de aandacht nodig. En deze zijn bijna altijd urgenter. Daardoor wordt het (weer) uitgesteld, of laat u het aan iemand anders over. Die persoon doet het met veel enthousiasme, maar heeft vaak niet de expertise, kennis en creativiteit om een bedrijfsuitje te organiseren. En eerlijk is eerlijk, het kost ook wel heel veel tijd om dit er "even bij te doen".

Oplossing?

Neem eens contact met ons op. Op basis van de wensen en (financiële) mogelijkheden helpen wij je graag verder op weg. Daarnaast kunnen wij een vrijblijvend voorstel voor je maken waarbij wij een compleet programma samenstellen met daarin alle wensen. Wij werken bij voorkeur met een open calculatie die alle kosten inzichtelijk maken. Zo weet je meteen waar je voor betaalt en wat je ervoor krijgt.

Workshop ijzer smeden - bedrijfsuitje - premium events - dochter van de smid